Cosmin Costa rămâne director RAR Timiş! Demisia lui nu a fost acceptată la București. UPDATE: Cu demisia acceptată, Costa rămâne şef

Cosmin Costa rămâne director RAR Timiş! Demisia lui nu a fost acceptată la București. UPDATE: Cu demisia acceptată, Costa rămâne şef

- in Locale, Politica, Recomandari
0

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al PNL Timiş, Alina Sabou, susţine că demisia lui Cosmin Costa a fost acceptată la Bucureşti. Cu toate acestea Costa rămâne şef la RAR Timiş până la găsirea unui înlocuitor. Liberalii sunt siguri că Cosmin Costa nu va părăsi partidul.

Răsturnare spectaculoasă de situație la RAR Timiș. După ce fostul director, liberalul Cosmin Costa a anunțat joi că și-a dat demisia de la RAR, social-democratul Dorin Cândea a fost și instalat în biroul directorial. Doar pentru câteva ore. Conform surselor noastre demisia lui Cosmin Costa nu a fost acceptată de la București. Principalul motiv ar fi că liberalul ar fi semnat cu PLR Timiș și mai marii de la București au decis că merită să-și păstreze funcția.

“Aşa cum am anunţat anterior şi mi-am manifestat disponibilitatea de a renunţa la funcţia de şef reprezentanţă a Registrului Auto Român Timiş atunci când va veni momentul, doresc să vă anunţ că acel moment a sosit. Reafirm pe această cale că sunt şi voi fi în continuare dedicat valorilor promovate de Partidul Naţional Liberal. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor RAR Timiş pentru colaborarea avută în ultimii 2 ani şi să le urez succes pe mai departe”, a transmis joi Cosmin Costa.

 

Sursa foto: Facebook.