Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal Timisoara pentru RMN-urile „cadou” oferite clanului Carpaci

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal Timisoara pentru RMN-urile „cadou” oferite clanului Carpaci

Dominic Fritz a luat o decizie radicală, după ce Olimpia Oprea s-a autodenunțat cu privire la RMN-urile „cadou” de care clanul Cârpaci a beneficiat pe vremea în care era la conducerea Spitalului Municipal Timișoara. Așadar, primarul Timișoarei a trimis Corpul de Control la unitatea medicală.

M-am autosesizat în urma declarațiilor publice ale doamnei Oprea care a ocupat poziția de manager al Spitalului și încă este angajată acolo. Este inacceptabil acest troc cu servicii medicale la care oamenii obișnuiți au termene de așteptare de luni de zile. În funcție de ceea ce vom descoperi, voi merge până la capăt și voi sesiza și alte instituții ale statului. Corupția din sănătate e una de cea mai joasă speță, pentru că se joacă direct cu viețile oamenilor. În ceea ce privește deontologia demersului doamnei doctor mă aștept la o reacție din partea Colegiului Medicilor”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Olimpia Oprea a condus Spitalul Municipal Timișoara în perioada 2016 – 2020. Aceasta a declarat ieri, în timpul unei conferințe de presă alături de fostul primar Nicolae Robu, că,în perioada în care a condus Spitalul Municipal Timișoara, familia Cârpaci ar fi beneficiat de mai multe analize RMN, în schimbul acordului pentru dezmembrarea terenului din vecinătatea unei secții a spitalului.

Spitalul municipal se află în subordinea Primăriei Timișoara.

1 Comment

  1. Poate s-o pupe in dos, fapta s-a prescris ::)))))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *