Corneliu Podoleanu câștigă un nou mandat în fruntea CNS Cartel Alfa Timiș

Corneliu Podoleanu câștigă un nou mandat în fruntea CNS Cartel Alfa Timiș

Corneliu Podoleanu a fost ales din nou președinte al Uniunii Sindicale Teritoriale a CNS Cartel Alfa – filiala Timiș. A fost votat în unanimitate de colegii prezenți. Noul mandat se va termina în 2025.

Ședința Consiliului General al UST a CNS CARTEL Alfa – Filiala TIMIȘ, s-a întrunit statutar marți, 25 mai, de la ora 13, având ca ordine de zi Alegeri Generale 2021-2025, pentru funcțiile de membru în Biroul Executiv – al UST a CNS Cartel ALFA – Filiala Timiș: președinte, trei vicepreședinți, secretar filială; alegeri membri în Comisia de cenzori pentru mandatul 2021-2025; alegeri președinta Comisiei județene de Femei a filialei pentru mandatul 2021-2025; alegeri președintele Comisiei județene de Tineret a filialei pentru mandatul 2021-2025. Ședința a fost prezidată de către președintele Bogdan Iuliu Hossu.

Astfel că, în urma votului în unanimitate, pentru mandatul 2021 – 2025, Biroul Executiv al UST a CNS Cartel ALFA – filiala Timiș este format din: Podoleanu Corneliu-Eusebiu – președinte; Popa Viorel,  Zaharie-Zbercea Mihai, Pristoleanu Dumitru – vicepreședinți; Duma Sebastian -Titus – secretar filială.

Comisia de Cenzori a UST a CNS Cartel ALFA – Filiala Timiș este formată din: Bădărău Rodica; Mazăre Valentin.

Președinta Comisiei județene de Femei a filialei – Slapansky Maria. Președintele Comisiei județene de Tineret a filialei Istrate Mihai Alin.

Biroul Executiv ales al UST a CNS Cartel ALFA Filiala Timiș – mulțumește pe această cale tuturor celor care au fost prezenți la Adunare și celor care din diverse motive nu au putut să ajungă dar și-au exprimat sprijinul pentru bunul mers al filialei. Prezența și rezultatul votului arată unitatea filialei Timiș, care nu este un lucru de neglijat în actualul context social-pandemic! Uniunea Sindicală Teritorială – Filiala TIMIȘ a Confederației Naționale Sindicale CARTEL Alfa – este și va rămâne un vector de forță a mișcării sindicale din vestul României!“, a transmis președinte al UST a CNS Cartel ALFA – Filiala Timiș, dr. ing. Corneliu-Eusebiu Podoleanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *