Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș: “Am votat schimbarea, dar nu orice fel de schimbare”

Cornel Sămărtinean, președintele PMP Timiș: “Am votat schimbarea, dar nu orice fel de schimbare”

- in Actualitate, Locale, Slider, Stiri
0

Candidatul PMP la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, Cornel Sămărtinean a votat la Liceul Energetic din Timișoara. Deputatul PMP a votat pentru schimbare, dar nu orice schimbare

O zi importantă pentru județul nostru, o zi importantă pentru orașul nostru. Am votat schimbarea, dar nu orice fel de schimbare. Am votat o schimbare în bine, am votat pentru o schimbare de perspectivă și de creștere a calității vieții în județ, pentru oameni cu dorință de a schimba, a face, dezvolta, dorință de a lupta pentru acest județ. Cred cu adevărat că acest lucru se poate face și pentru acest lucru astăzi am votat cu credința că lucrurile să meargă bine până la capăt. Cred că cu toții trebuie să mergem la vot și să votăm“, a spus Sămărtinean la ieșirea de la vot.

Alexandru Mutruc candidatul PMP la funcția de primar al Timișoarei a transmis și el un mesaj alegătorilor.

Consider și cred în continuare că Timișoara are nevoie de dezbatere, democrație și disciplină. Consider că, Consiliul Județean, județul Timiș merită să aibă în structura de conducere oameni care provin din mediul privat, care știu să gestioneze salarii și să genere perspectivă pentru toți. Consider că și Timișoara merită mai mult și că după opt ani poate să-și tureze motoarele la adevărata valoare ca să-și ducă proiecteșe și toate construcțiile la bun sfârșit. Mergeți la vot și nu uitați că tinerețea și domeniul privat pot să aducă perspectivă și dezvoltare județului Timiș și Timișoarei“, a spus Mutruc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *