Cornel Samartinean: “Consideram ca acest Guvern de dreapta este unul care performeaza”

Cornel Samartinean: “Consideram ca acest Guvern de dreapta este unul care performeaza”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Președintele PMP Timiș, deputatul Cornel Sămărtinean a anunțat vineri, 21 februarie, că partidul din care face parte va susține Guvernul Orban II. Luni când va avea loc votul de reinvestire a Guvernului, oamenii lui Traian Băsescu vor acorda încredere Guvernului.

Actualul Guvern este într-o procedură de revotare, a trecut de comisii și luni se va da votul de reînvestire. Poziția oficială de astăzi a PMP este că susținem actualul Guvern, vom participa la votul de învestitură și vom acorda încrederea actualului Guvern. Noi considerăm că acest Guvern de dreapta este unul care performează și a reușit în câteva luni să pună pe tapet foarte multe priorități pe care România și cetățenii le aveau, a reușit să schimbe perspectiva și viitorul României. Nu cred că este cazul ca el să pice, să prelungim o criză politică fără nici un fel de motivație, în afară de un strict politică, de interes de partid pentru alegeri anticipate”, a spus vineri, 21 februarie, deputatul Cornel Sămărtinean.

Parlamentarul de Timiș spune că PMP nu susține alegerile anticipate, în timp ce PNL chiar asta urmărește. Liberali își doresc ca Guvernul să mai pice de două ori pentru ca Parlamentul să fie dizolvat și astfel să aibă loc alegeri anticipate.

PMP nu susține alegerile anticipate. Noi considerăm că tot ce înseamnă legislație de schimbare a alegerilor locale sau parlamentare, există acea ordonanță de Guvern care a fost respinsă în Senat și care miercuri va veni în plenul Camerei Deputaților spre a fi votată. Astăzi poziția oficială a PMP este de respingere a acestei ordonanțe, care defapt schimbă câteva elemente importante din legislația alegerilor”, a mai spus Sămărtinean.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *