Copil de 5 ani, dispărut în Germania, găsit în vama Cenad

Copil de 5 ani, dispărut în Germania, găsit în vama Cenad

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii de frontieră din Cenad au identificat, la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în țară, un minor cu cetăţenie germană, în vârstă de 5 ani, care figura în bazele de date ca fiind dispărut, alerta fiind introdusă de autorităţile din Germania.

Marți, 29 august, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania, o femeie în vârstă de 53 de ani, cetățean sârb, care călătorea împreună cu nepotul de  5 ani, cetăţean german.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că minorul era semnalat ca fiind dispărut, alertă emisă de către autorităţile din Germania. Ca urmare a celor constatate, minorul a fost încredinţat reprezentanţilor D.G.A.S.P.C. Timiș, urmând ca la finalizarea cazului să fie luate măsurile legale ce se impun“, spun reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *