Copaci şi iarbă verde – cele mai noi promisiuni ale primarului Nicolae Robu

Copaci şi iarbă verde – cele mai noi promisiuni ale primarului Nicolae Robu

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Strada Versului din Timişoara va fi reabilitată. Reprezentanţii municipalităţii au semnat contractul pentru realizarea proiectului tehnic. Primarul Timişoarei supranumit de unii “primarul drujbă” a venit cu promisiuni neaşteptate.

Strada Versului este amplasată între Parcul Pădurice şi Calea Martirilor şi este una dintre străzile pe care nu sunt locuri de parcare, trotuare sau piste de biciclete. „A fost semnat contractul de proiectare cu SC Drum Proiect Consult SRL pentru sistematizarea străzii Versului. Valoarea contractului este de circa 31.000 de lei fără TVA, iar termenul de elaborare a documentaţiei este de 60 de zile. Este strada dintre Parcul Pădurice şi cartierul Calea Martirilor. Această stradă reprezintă unul din locurile producătoare de fum, noroi şi praf. Oamenii îşi ţin maşinile pe pământ, strada are şi un traseu mai ciudat,  nu există nici trotuare calumea,  nici locuri de parcare, deloc, şi  nici nu putem vorbi de piste de biciclete sau altceva. Dacă nu s-ar fi impus şi mutarea unor reţele gaz şi alte reţele de utilităţi ar fi fost de mult reabilitată această stradă”, a spus primarul Nicolae Robu.

Edilul şef al Timişoarei spune că strada Versului va fi refăcută după acelaşi concept care a fost aplicat şi la strada Orion.  Vor fi amenjate locuri de parcare pe ambele părţi ale străzii, trotuare şi piste de biciclete. „Va trebui să facem licitaţie pentru execuţia unei lucrări de sine stătătoare. Nu ştiu cât este de lungă strada, dar ea este de la strada Mareşal Constantin Prezan şi până la Billa. Vom planta copaci, vom amenaja spaţiu verde, vom face piste de biciclete, trotuare, locuri de parcare pe ambele părţi ale străzii. Conceptul va fi cel pe care l-am aplicat şi la strada Orion”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *