Copaci doborâți și localități rămase în beznă, în Timiș

Copaci doborâți și localități rămase în beznă, în Timiș

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Codul portocaliu de fenomene periculoase a pus pompierii din Timiș pe jar. Aceștia au avut mai multe intervenții. Câteva localități au rămas în beznă zeci de minute.

Subunitățile Inspectoratului Pentru Situații de Urgență ,,Banat” al Județului Timiș au intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe intrarea Clopotului, unde s-a intervenit cu o autospecială de Descarcerare și 3 subofițeri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara. Au mai degajat un copac căzut pe DN 68A în localitatea Margina, unde s-a intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă și 3 subofițeri din cadrul Stației de Pompieri Făget. La Crivina s-a degajat aluviuni căzute pe carosabil, unde s-a intervenit cu o autospecială de primă intervenție și comandă și 3 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj.

De asemenea, au fost deranjamente electrice în următoarele localități: Tomești, întrerupere energie electrică timp de aproximativ 30 minute, în jurul orei 23; Criciova, întrerupere energie electrică timp de aproximativ 2 ore, în jurul orei 21;  Știuca, întrerupere energie electrică timp de aproximativ 20 min, în jurul orei 20; Șanovița, întrerupere energie electrică timp de aproximativ 20 de minute, în jurul orei 20. (Sursa ENEL și U.A.T. din zona de competență).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *