Controalele pe mijloacele de transport în comun continuă

Controalele pe mijloacele de transport în comun continuă

- in Locale, Social, Stiri
0

Săptămâna trecută, controlorii RATT au fost prezenţi în special pe liniile expres, dar şi pe linia 40 de autobuz. Pe lângă verificarea titlurilor de călătorie, acţiunea angajaţilor RATT a avut ca scop și orientarea călătorilor către ușa din față pentru urcarea în mijloacele de transport în comun. În această perioadă au fost aplicate un număr de 29 de sancțiuni contravenționale.

“Agenții noștri de control au fost prezenți pe tot parcursul zilei în mijloacele de transport, astfel s-a avut în vedere descurajarea accesului persoanelor care intenționau să circule fraudulos, a persoanelor care practicau cerșetoria, precum și persoanele care circulau cu bagaje voluminoase deranjând ceilalți călători”, transmit reprezentanţii Societăţii de Transport Timişoara.

Săptămâna viitoare, în perioada 16 – 22 aprilie, agenții de control își vor continua activitatea pe liniile expres, precum și pe linia de autobuz 40, în vederea asigurării continuității eficienței controlului efectuat săptămâna precedentă.

Totodată controlorii vor informa călătorii privind obligativitatea validării cardurilor indiferent de tipul de abonament sau gratuitate pentru îmbunătățirea unui transport eficient și civilizat pe liniile urbane ce deservesc publicul călător.