Controale intense pe mijloacele de transport în comun, săptămâna viitoare

Controale intense pe mijloacele de transport în comun, săptămâna viitoare

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Din nou controale intensificate pe mijloacele de transport în comun. În perioada 15 – 21 ianuarie, odată cu începerea școlii, controlorii Societății de Transport Public Timișoara vor fi la datorie. Se vor avea în vedere toate liniile metropolitane: M11, M14, M22, M29, M35, M44, precum și liniile de autobuz 33, 33B, 5, Expres 1, Expres 2, Expres 3, Expres 7 și Expres 8, liniile de troleibuz 15 și 16, respectiv liniile de tramvai 1, 2, 4, 7, 8 și 9.

Pe această cale, readucem la cunoștința publicului călător faptul că centrul de gratuități abonamente și bilete s-a mutat pe bvd. Dâmbovița nr. 1-3 (la capătul liniei 2 de tramvai, lângă Centrul Alfa) având program de luni până vineri de la 08:00 la 16:00, iar la punctul de lucru din Piaţa 700 se vor putea înlocui cardurile pierdute sau defecte”, spun reprezentanţii Societăţii de Transport.

Călătorii trebuie să ştie că toți posesorii de carduri, inclusiv cei cu titlul de gratuitate, au obligația validării cardului în momentul în care urcă într-un mijloc de transport.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *