Contravenţii şi infracţiuni la derby-ul timişorean al Ligii a IV-a

Contravenţii şi infracţiuni la derby-ul timişorean al Ligii a IV-a

- in Locale, Sport, Stiri
0

Sâmbătă, 07 martie, jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, au asigurat climatul de ordine şi siguranţă publică în zona stadionului Dan Păltinişanu din Timişoara, unde s-a desfăşurat meciul de fotbal din Liga a IV-a, dintre echipele ASFC Ripensia Timişoara şi FC ASU Politehnica Timişoara.

Înaintea şi pe timpul desfăşurării jocului, jandarmii timişoreni au depistat trei persoane care aveau asupra lor materiale pirotehnice interzise prin lege care au fost introduse în arena sportivă de către aceştia.

Astfel, jandarmii au ridicat în vederea confiscării, toate petardele găsite asupra celor trei persoane şi au întocmit actele de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunilor de deţinere şi introducere de materiale pirotehnice în incinta arenelor sportive, fapte prevăzute şi sancţionate de Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare. Totodată, asupra celor trei, se poate dispune şi măsura interzicerii accesului la competiţii sau jocuri sportive pe o perioada de la un an la 3 ani .

Jandarmii au mai sancţionat contravenţional, alte două persoane, pentru injurii, cu amenzi de 150, respectiv 300 de lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *