Contrabandist de țigări, extrem de periculos, prins după o urmărire ca în filme

Contrabandist de țigări, extrem de periculos, prins după o urmărire ca în filme

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Urmărire ca în filme în această seară pe o șosea din Timiș din cauza unui contrabandist de țigări. Polițiștii de frontieră au desfășurat o acțiune pentru prevenirea contrabandei cu țigări, în zona de competență.

Oamenii legii au efectuat semnalele pentru a opri în trafic, pe comunicația Grabaț-Lenauheim, un autoturism despre care aveau informații că este folosit la transportul de țigări de contrabandă. Șoferul mașinii nu a oprit la semnalele polițiștilor, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind alertate alte echipaje ale Poliției de Frontiera.

Pe timpul urmăririi, șoferul a încercat să scape de polițiștii de frontieră efectuând manevre periculoase, prin care a acroșat autospeciala din dotarea, acesta fiind avariată.

Polițiștii de frontieră au reușit oprirea autoturismului în Grabaț, iar șoferul a încercat să fugă. Când s-a acționat pentru reținerea acestuia a devenit violent, lovind-ul pe unul dintre polițiștii de frontieră. La controlul autovehiculului, in interiorul acestuia au fost descoperite țigări de contrabandă.

Șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă si ultraj, în cauză fiind derulate cercetări sub coordonarea procurorului de cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare, in vederea depistării si identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate masurile legale ce se impun”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *