Continuă să fie depistate cazuri de infectare cu Covid-19 la Penitenciarul Timișoara

Continuă să fie depistate cazuri de infectare cu Covid-19 la Penitenciarul Timișoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Alte 30 de persoane custodiate de Peniteciarul Timișoara au fost confirmate pozitiv la testele efectuate pentru depistarea COVID-19. Nouă și respectiv 21 de persoane private de libertate, potrivit informărilor de presă remise de Penitenciarul Timișoara pe 13 și respectiv 14 octombrie, beneficiază de tratamentul specific la Penitenciarul-Spital București-Jilava. Nici una din cele 30 de persoane private de libertate nu prezintă simptome asociate cu COVID-19 și nici modificări ale stării de sănătate.

În virtutea bunei colaborări cu Direcția de Sănătate Publică Timiș, procesul de testare a deținuților și cadrelor continuă și vizează identificarea tuturor cazurilor active și instituirea măsurilor optime de intervenție”, iar măsurile de monitorizare medicală sunt intensificate.

Misiunile locului de deținere se desfășoară fără disfuncționalități, iar starea de spirit a deținuților se menține optimă”, se mai precizează în ambele informări de presă menționate.

Administrația locului de deținere asigură atât baza materială ce este necesară protecției individuale (echipamentele și dezinfectanții specifici), cât și metodologia de lucru trebuincioasă pentru a susține funcționalitatea locului de deținere.

Patricia Manole