Continuă controalele pe mijloacele de transport în comun din Timișoara

Continuă controalele pe mijloacele de transport în comun din Timișoara

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Continuă controalele pe mijloacele de transport în comun din Timişoara. Controlorii STPT vor avea în vedere, pe lângă verificarea titlurilor de călătorie și respectarea graficului orar, gradul de încărcare, modul de comportament al conducătorilor mijloacelor de transport în comun, funcționarea corespunzătoare a validatoarelor, curățenia, respectiv orice alt aspect ce poate cauza disconfort publicului călător.

Activitatea de control se va desfășura cu precădere pe liniile cu gradul de încărcare cel mai ridicat și pe liniile de la care provin cele mai multe sesizări de la călători. Astfel, liniile avute în vedere sunt liniile de autobuz Expres 2, Expres 8 și 33, liniile de tramvai 4, 8 și 9, precum și liniile de troleibuz 14, 15, 16 și 17.

De asemenea, reprezentanţii Societăţii de Transport Timişoara reamintesc utilizatorilor mijloacelor de transport în comun de obligativitatea și importanța validării călătoriei, de a avea o atitudine și un comportament civilizat față de ceilalți pasageri, de a păstra curățenia și integritatea bunurilor aflate în dotarea vehiculelor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *