Continental se pregătește să angajeze 1.000 de români. Cum se prezintă compania la 15 ani de activitate

Continental se pregătește să angajeze 1.000 de români. Cum se prezintă compania la 15 ani de activitate

- in Actualitate, Business, Economie, Locale, Stiri
0

Companie de top în România, Continental sărbătorește 15 ani de activitate. Compania lucrează cu aproximativ 4.500 de ingineri, iar anul acesta alți 1.000 de membri se vor alătura echipei.

„Astăzi, Continental este unul dintre cei mai mari angajatori din România. Oamenii talentați și motivați au făcut posibil acest succes în ultimii 15 ani. Suma de 1 miliard de euro, investită în România, a fost utilizată pentru a genera valoare acționarilor, familiilor angajaților și comunităților în care își desfășoară activitatea. În acest an ne vom continua investiția și vom angaja peste 1.000 de noi colegi în echipa din România“, a declarat Elmar Degenhart, CEO Continental.

Toate cele cinci divizii ale Continetal sunt prezente în România.

„Continental este un angajator atractiv, progresiv, care pune calitatea și inovația pe primul loc. Am atras în România oameni de incredere și ambițioși, cu diverse pregătiri, atât ingineri cât și operatori. Cu aproape 4.500 de ingineri, dezvoltăm soluții software pentru clienții din întreaga lume. Toți inginerii și operatorii sunt ambasadori cheie, care ne reprezintă pe noi și cultura noastră extraordinară. Prin ceea ce fac, ei asigură calitatea pentru care Continental este recunoscut de clienții globali. De aceea suntem capabili să continuăm creșterea strategică în România“, a menționat Christian von Albrichsfeld, directorul Continental România.

Până la sfârşitul anului 2014, Continental a investit circa 1 miliard de euro în activităţile din țara noastră. Continental deţine șapte unităţi de producţie și trei centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz.

„Continental Anvelope este una dintre cele mai importante companii din vestul țării. Producem anvelope pentru clienți din întreaga lume, iar munca de calitate a celor peste 2.300 de angajați a fost recunoscută la nivel internațional prin primirea distincției Q1 din partea Ford. Suntem implicați în importante proiecte prin care sprijinim comunitatea, cum este achiziția de aparatură pentru Spitalul pentru Copii, renovarea saloanelor Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara și sprijinirea Școlii Profesionale Duale. Aceste proiecte sunt sprijinite financiar de către noi și prin voluntariat de către angajații noștri, care merită toate laudele“, a spus și Klaus Ohlwein, directorul Continental Anvelope.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *