Construcția căminului pentru seniori de la Giroc Timiș evoluează tot mai bine. A fost finalizat etajul I

Construcția căminului pentru seniori de la Giroc Timiș evoluează tot mai bine. A fost finalizat etajul I

- in Locale, Social, Stiri
0

Construcția căminului pentru persoane în vârstă de la Giroc evoluează tot mai bine, deși este pandemie de coronavirus și peste tot sunt piedici în relațiile cu instituțiile.

Muncitorii își văd de treabă acolo coordonați de inginerii specialiști și totul decurge foarte bine, s-a finalizat etajul I și va începe construcția etajului II.

”Azi, 25 ianuarie 2021, am primit noi imagini de la obiectivul Fundației “Speranța pentru Voi”- construcția Căminului pentru persoane în vârstă! S-a înălțat și etajul 1!  Mulțumesc firmei de construcție care s-a angajat la această lucrare! Sper că Dumnezeu, prin oameni generoși să ne sprijine să finalizăm acest obiectiv social important! AFAR va continuă acțiunea de strângere de fonduri prin licitație online a lucrărilor de artă donate de artiștii plastici timișoreni! Cine dorește să liciteze poate intră pe pagină AFAR (Asociația Femeilor Antreprenor din România) cu sediul în Timișoara. Doamne ajută!”, este mesajul eurodeputatei Maria Grapini, inițiatoarea proiectului, împreună cu AFAR.

”Dacă veți dori să licitați, vă rugăm să intrați și pe pagină AFAR, dar puteți licita și pe facebook. Cine va face donație va primi un cadou-surpriză din partea fundației! Prețul de pornire pentru tablouri pornește de la 500 lei”, este mesajul AFAR.

Donații se pot face în contul Fundației Speranță pentru voi: RO07PIR133701729417001000 Sucursala Mărăști Timișoara.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *