Consiliul Național al Elevilor lansează Ghidul ilustrat al elevului, la UVT

Consiliul Național al Elevilor lansează Ghidul ilustrat al elevului, la UVT

- in Educatie, Locale, Stiri
0

Consiliul Național al Elevilor lansează, marți 12 februarie, la ora 14:00, Ghidul ilustrat al elevului și promovarea modelelor de succes, la Universitatea de Vest din Timișoara – A01.

Pornim cu Ghidul Ilustrat al Elevului prin țară, pentru a-l duce în cât mai multe orașe și pentru a discuta despre dreptul elevilor la educație și participare. Vom mai vorbi despre U-Report, un instrument inovativ care promovează vocea copiilor și despre modele de succes sau cum poți reuși în viață prin educație. Un proiect al Asociației Forum Apulum, al Consiliului Național al Elevilor și UNICEF în România, dezbaterea va promova diversitatea și participarea elevilor la luarea deciziilor care îi privesc”, susține CNE.

Timp de două zile CNE va fi la Timișoara, unde a planificat două activități: 11 februarie, la ora 16:00 – Training Ambasadorii Ghidului ilustrat al elevului, la Casa Tineretului, strada Arieș, nr. 19.

Ambasadorii Ghidului vor fi pregătiți să lucreze cu CNE în continuare pentru a duce discuția despre drepturile și obligațiile elevilor în comunitățile lor, în special în orașele mici și în mediul rural. Trainer: Florin Râșteiu – vicepreședinte CNE, membru Forum Apulum. Dacă vrei să devii Ambasador, te poți înscrie completând formularul de aici: http://bit.ly/AmbasadorGhid – locurile sunt limitate.