Consiliul Județean Timiș va oferi premiile Pro Juventute

Consiliul Județean Timiș va oferi premiile Pro Juventute

- in Administratie, Locale, Stiri
0

După ce marți, Consiliul Județean Timiș a oferit premiile Pro Cultura Timisensis, miercuri 7 decembrie, va avea loc festivitatea Pro Juventute 2016, în semn de recunoaştere a rezultatelor deosebite ale elevilor și profesorilor  acestora în diferite domenii de învăţământ.

Festivitatea de premiere Pro Juventute 2016  va avea loc cu începere de la ora 14.00, în Sala Multifucțională a Palatului Administrativ. Premiile sunt atribuite de instituția administrației județene, pe baza informaţiilor furnizate de Inspectoratul Şcolar Județean Timiş.

“Conform Regulamentului de organizare, Pro Juventute are două secțiuni, prima este dedicată obținerii de rezultate excepţionale la olimpiade şi concursuri internaţionale, iar cea de-a doua, la olimpiade și concursuri naţionale. În cadrul manifestării Pro Juventute 2016 vor fi premiaţi 65 de elevi şi 60 de profesori, care primesc plachetă, diplomă și sume de bani, bugetul total alocat pentru elevi fiind de 124.100 lei, iar pentru profesori – de 106.525 lei”, a explicat Jana Lavrits, purtător de cuvânt CJT.

Listele complete cu elevii și profesorii premiați în cadrul manifestării Pro Juventute 2016, pot fi consultate la http://www.cjtimis.ro/activitate/cultura/premiile-pro-juventute.html#main-menu.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *