Consiliul Județean și Primăria Timișoara cumpără containere, în contextul crizei provocate de coronavirus

Consiliul Județean și Primăria Timișoara cumpără containere, în contextul crizei provocate de coronavirus

- in Administratie, International, Sanatate, Stiri
0

Măsuri urgente luate de reprezentanții Consiliului Județean Timiș și ai Primăriei Timișoara, în contextul crizei provocate de coronavirus.

Astfel, Nicolae Robu a anunțat că instituția pe care o conduce va cumpăra zece containere în care vor sta în carantină, dacă va fi cazul, persoanele cu coronavirus. Tot atâtea containere ar urma să cumpere și CJ Timiș, acestea urmând să ajungă în județul nostru în perioada următoare.

Vreau să transmit un mesaj cât se poate de limpede pentru cetățeni: nu avem motive de panică. Din fericire, până astăzi nu a fost confirmat niciun caz de infestare cu coronavirus în România. Prin urmare, noi trebuie să fim precauți, să respectăm normele sanitare, normele de igienă, astfel încât să ne protejăm de coronavirus, dar nu este cazul să ne panicăm. Am convocat și eu Comitetul Local pentru Situații de Urgență astăzi și s-a aprobat achiziția a zece containere pentru a le pune la dispoziție, dacă va fi nevoie, pentru carantină. Fiecare sunt o locuință pentru o persoană cu grup sanitar propriu. Așa sunt cerințele, în carantină trebuie să locuiască o persoană într-o încăpere și să aibă propriul grup sanitar”, a spus primarul Nicolae Robu.

Deocamdată, în România nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *