Consiliul Judetean Timis a predat terenul de la Giroc catre CNI pentru realizarea salii polivalente

Consiliul Judetean Timis a predat terenul de la Giroc catre CNI pentru realizarea salii polivalente

Este bătut în cuie. Consiliul Județean Timiș a predat amplasamentul pentru locația noii săli polivalente a Timișoarei, care va avea 16.000 de locuri, către Compania Națională de Investiții. Este vorba, așa cum era de așteptat, de terenul aflat în localitatea Giroc, despre care șeful CJ Timiș vorbește de mai mult timp.

Pasul oficial privind predarea amplasamentului a fost făcut miercuri, 28 august, în plenul Consiliului Județean Timiș, prin aprobarea unui proiect de hotărâre în acest sens. Terenul are o suprafață de peste 65.000 mp și este liber de sarcini.

Mai exact, punem la dispoziție terenul pe care sper că CNI, care realizează investiția Sală polivalentă – 16.000 de locuri, să demareze cât mai repede această investiție necesară județului Timiș și întregii regiuni. Din 2014, CJ Timiș a fost consecvent în ceea ce înseamnă locația, sper că și compania, ținând cont că este un proiect prins pe lista de investiții a CNI, să demareze cât mai repede documentațiile, astfel încât să realizăm cât mai repede investiția”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Vă reamintim că, în această vară, și Primăria Timișoara a predat amplasamentul propus către CNI, respectiv un teren aflat lângă stadionul “Dan Păltinișanu”, în vederea realizării sălii polivalente. Rămâne de văzut ce decizie vor lua reprezentanții CNI privind locația acestei investiții.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *