Consilierul local Roxana Iliescu cere sancționarea useristei Ana Munteanu: “Haideți să lăsăm actoria deoparte”

Consilierul local Roxana Iliescu cere sancționarea useristei Ana Munteanu: “Haideți să lăsăm actoria deoparte”

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Consilierul local Pro România, avocatul Roxana Iliescu cere sancționarea useristei Ana Munteanu, după circul provocat weekendul trecut cu jandarmii la un restaurant din Timișoara. În acest sens, Iliescu  a trimis o solicitare către Primăria Timișoara.

Astăzi am trimis către Primăria Timișoara o solicitare ce vizează demararea procedurii aferente promovării unui Proiect de Hotărâre privind sancționarea consilierului local Ana Munteanu, conform art. 233 alin. (1) litera g) din OUG 57/2019.

Este important ca toată lumea să înțeleagă, indiferent de afinități personale sau politice, că există atribuții clare precum și drepturi și obligații prevăzute de Codul Administrativ pe care toți aleșii locali trebuie să le respecte.
Totodată, fiecare consilier local trebuie să dea dovadă de responsabilitate în acțiunile pe care le întreprinde și să excludă total din comportamentul lor o conduită abuzivă, în afara legii.

Modelul de dramatizare userist, acum întâlnit și la AUR, cu descinderi regizate în care diverși se prevalează abuziv de influența funcțiilor obținute prin votul de încredere al cetățeanului, nu este deloc constructiv și nu aduce în mod concret niciun beneficiu comunității.
Haideți să lăsăm actoria deoparte, jandarmii nu sunt recuzită!
”, a scris Roxana Iliescu pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *