Consilierul local PSD, Alfred Simonis îl acuză pe Robu că nu este bărbat. Vezi ce-i cere edilului în cazul reducerii de atribuții pentru viceprimarul Stoia

Consilierul local PSD, Alfred Simonis îl acuză pe Robu că nu este bărbat. Vezi ce-i cere edilului în cazul reducerii de atribuții pentru viceprimarul Stoia

- in Politica, Recomandari
0

Liderul TSD Timiș, consilierul local Alfred Simonis continuă seria de atacuri și pamflete la adresa primarului Timișoarei, Nicolae Robu. După ce l-a numit în bășcălie “Agentul 001”, Simonis îi cere acum edilului Robu să convoace Consiliul Local Timișoara dacă vrea să îi ia din atrbiuții viceprimariului PSD, Traian Stoia. La sfârșitul săptămânii trecute primarul Nicolae Robu a lansat mai multe acuze și amenințări la adresa viceprimarului PSD al Timișoarei.

„În cadrul foiletonului «Ce trăznăi a mai făcut primarul meu, Nicolae», prezentăm episodul săptămânii în curs: Nicolae Robu redistribuie atribuțiile viceprimarului Stoia, prin reducerea drastică a acestora. Este un gest meschin, ce are ca singur efect ostilizarea unui grup de consilieri fără a căror voturi Consiliul Local nu poate funcționa. Mare profesor universitar, primar de municipiu, fost senator, rector, prorector, probabil și căpitan de detașament de pionieri la vremea sa, omul își pune vanitatea mai presus de interesele orașului. Și o face de o manieră în care buna funcționare a Consiliului Local este întinată de mărunte orgolii personale”, scrie pe pagina sa de Facebook, Freddy Simonis.

Social-democratul îl acuză pe primar că nu este bărbat și îi cere să nu mai facă pe dictatorulul. Dacă vrea să îi ia din atribuții viceprimarului Stoia ar trebui să ceară votul consilerilor locali.

“Dacă e să o faci bărbătește, convoacă matale Consiliul Local și propune schimbarea atribuțiilor viceprimarului prin Hotărâre de Consiliu! Dacă nu o faci, înseamnă că nu poți! Și nu-i frumos să ignori realitatea majorităților din Consiliul Local prin dispoziții arbitrare unilaterale. Zău așa! Ne auzim în curând, cu noi aventuri”, mai transmite Simonis prietenilor virtuali de pe pagina de FB.

La fel cum edilul Timișoarei atacă constant prin intermediul FB guvernarea Ponta pentru modul în care tratează Timișoara, consilierul local PSD, Freddy Simonis face pe pagina sa de FB un raport bilunar despre nerealizările lui Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *