Consilierul local PNL, Raul Ambruș îi bate obrazul lui Dominic

Consilierul local PNL, Raul Ambruș îi bate obrazul lui Dominic

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Consilierul local PNL, Raul Ambruș sare și el la gâtul celui mai amator primar pe care l-a avut Timișoara de la revoluție, Dominic Fritz. Motivul este punerea lacătului pe afacerile  timișorenilor. Liberalul spune că problema pandemiei nu se va rezolva prin închiderea teraselor, sălilor de sport sau a mallurilor. De asemenea, Ambruș spune că Fritz a ales soluția cea mai ușoară adică să carantineze orașul și să împingă firmele spre faliment.

Domnule primar Dominic Samuel Fritz, cererea vi s-a îndeplinit! CJSU a votat pentru carantinarea Timișoarei și ați pus lacătele pe afacerile antreprenorilor timișoreni! Poate puteți să ne explicați de ce trebuie să li se aplice aceleași restricții și celor care s-au vaccinat? Problema pandemiei în Timișoara nu s-a rezolvat prin închiderea teraselor, sălilor de sport și a mallurilor!

Ați promis un oras model în lupta împotriva virusului! În nenumăratele drumuri la București, de ce nu l-ați convins pe Ministrul Sănătății (PLUS) Vlad Voiculescu, să suplimenteze numărul de vaccinuri proporțional cu rata de infectare din Timișoara? A fost mai usor să carantinați orașul, să împingeți firmele din Timișoara spre faliment și să periclitați locurile de muncă ale timișorenilor! Toate acestea, fară a veni în compensație cu un sprijin pentru mediul de afaceri și fără a lupta pentru supraviețuirea principalilor plătitori de taxe și impozite! Asta da “Revoluție a bunei guvernări”!”, a scris consilierul local PNL, Raul Ambruș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *