Consilierul judeţean Georgeta Rus lasă PNL pentru MP

Consilierul judeţean Georgeta Rus lasă PNL pentru MP

- in Locale, Politica, Stiri
0

Consilierul judeţean PNL, Georgeta Rus şi-a dat demisia din partid şi s-a alăturat Mişcării Populare. Rus îşi motivează plecare din cauza manevrelor şi a luptelor interne. Mai mult, consilierul judeţean îşi îndeamnă şi colegii să o urmeze.

Georgeta Rus şi-a anunţat demisia printr-o scrisoare deschisă. “În ultimul an, în interiorul partidului, au loc tot felul de boicoturi, atacuri, manevre subterane, iar noi – cei mulți care muncim- suntem îndemnați să ne prefacem că nu se întâmplă nimic și să trecem cu eleganță peste tot. Munca mea și a tuturor celor care muncesc alături de mine, de atâția ani, cu rezultate excepționale, este dusă în derizoriu de aceste manevre, iar eu mă simt înjosită. De aceea, am luat decizia de a părăsi această construcție politică și de a mă alătura Mișcării Populare”, spune consilierul judeţean Georgeta Rus.

Rus susţine că luptele interne duc la umilirea oamenilor din fostul PDL. „Îi respect și îi voi respecta întotdeauna pe colegii mei. Am lucrat mult, greu, frumos, decent și respectându-ne reciproc, dar mai mult de atât nu pot să accept. Nu pot să rămân într-un grup politic în care luptele interne ascunse duc la umilirea oamenilor de forță din fostul PDL, mă refer la primarii de excepție, în special, la consilierii județeni și locali, sau chiar la cei fără funcții, dar care au muncit foarte mult”, a mai transmis Rus.

Medicul Georgeta Rus îşi îndeamnă şi colegii să o urmeze. „Îmi asum acest pas și îi îndemn pe toți colegii mei să facă și ei acest pas, dacă nu se mai regăsesc pe drumul pe care au pornit. Iar voi, dragii mei primari, nu acceptați să vi se impună cine să vă reprezinte la președinția CJ. Stabiliți voi singuri acea persoană, pentru că vreau să vă aduc aminte doar un aspect: ce s-a întâmplat când o singură persoană dintre voi a fost la București pentru negocierea banilor pentru comunele voastre, dar le-a negociat doar pentru primarii din componenta PNL sau chiar PSD! O astfel de persoană, dacă va ajunge în conducerea CJ, vă va aduce detrimente, atât vouă în tot mandatul ce urmează să îl câștigați prin munca voastră, cât și celor care vă votează cu mare încredere, cum o fac de mulți ani încoace. Plec de pe funcții politice și administrative și chiar dacă nu voi avea funcții în MP, voi contribui prin expertiza și munca mea, la elaborarea politicilor în sănătate și în administrație, pentru a munci în folosul oamenilor care mi-au acordat încrederea și pentru a urma crezul meu și al lor”, a mai explicat Rus.

Sursa foto: Facebook.