Consilier local PSD, mesaj pentru primarul Nicolae Robu: “Nu mai suntem la gradinita”

Consilier local PSD, mesaj pentru primarul Nicolae Robu: “Nu mai suntem la gradinita”

- in Locale, Politica, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu continuă să fie aspru criticat după ce a tăiat cabluri aeriene din centrul Timișoarei, astfel că a lăsat mii de consumatori fără Internet sau semnal TV. Joi, 28 martie, Luminița Țundrea, consilier local PSD, a afirmat că acțiunea primarului Timișoarei seamănă cu un act de barbarism de acum 2.000 de ani.

Nu putem să acționăm ca barbarii, la fel ca acum 2.000 de ani, și să ne facem dreptate singuri. După tăierea cablurilor, primarul Timișoarei are un supranume, “Robu ghilotină”. Însă dânsul este foarte mândru de ce a făcut, nu conștientizează că este un lucru rău. Dincolo de partea amuzantă, de grădiniță a acestei acțiuni, ar trebui să analizăm lucrurile și la modul serios. Oamenii l-au ales pe domnul Robu pentru a conduce comunitatea cu scopul de a o ajuta să funcționeze bine. Consider că este imperativ necesar să respectăm legea, altfel ne întoarcem în trecut, cu mii de ani în urmă, și ne căsăpim pentru orice“, a spus consilierul local, Luminița Țundrea.

Totodată, consilierul local a precizat că PSD Timișoara își exprimă dezaprobarea față de acțiunea primarului Robu de a tăia cablurile și i-a transmis că “nu mai suntem la grădiniță, ne așteptăm la o atitudine matură și adultă din partea dânsului“.