Consilier local PSD, dupa ce Horticultura doar goleste cosurile de gunoi din Timisoara: “Va fi ingreunata circulatia masinilor si a pietonilor”

Consilier local PSD, dupa ce Horticultura doar goleste cosurile de gunoi din Timisoara: “Va fi ingreunata circulatia masinilor si a pietonilor”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Va fi dezastru la Timișoara în cazul în care Horticultura nu va curăța străzile Timișoarei în perioada următoare, lucru care, de altfel, nici nu este prevăzut în contractul semnat cu municipalitate pentru 80 de zile. Reamintim că în schimbul sumei de 34.000 de euro, Horticultura doar va goli coșurile de gunoi din oraș și va curăța în jurul lor.

Pe de altă parte, Octavian Mazilu, consilier local PSD, a atras atenția joi, 8 noiembrie, că va fi îngreunată circulația pietonilor și a mașinilor, din cauza frunzelor uscate neadunate de pe străzi și trotuare.

E mai mult decât nimic, dar totuși Horticola nu este o firmă specializată pe acest tip de servicii. Evident că lucrurile nu se vor desfășura cu acuratețea unei firme care are personalul calibrat pentru cele 1.200 de străzi ale Timișoarei, care are utilaje calibrate pentru acest volum de muncă și aș sublinia că suntem într-o perioadă bună și mai puțin bună. Adică vremea este frumoasă și atunci lucrurile sunt favorabile, arată bine afară. Însă pe măsură ce se scurge timpul, și aici chiar cred că este un factor obiectiv, vor fi din ce în ce mai multe frunze și resturi vegetale pe străzile noastre, care dacă nu sunt măturate, în combinație cu o viitoare ploaie, vor duce la mâzgă, care va îngreuna și circulația pietonilor și a mașinilor. Eu îmi exprim speranța că Horticola va reuși să gestioneze situația, însă cred că am fi fost cu toții mult mai liniștiți dacă lucrurile ar fi fost realizate de o firmă profesionistă și dedicată acestui domeniu”, a spus joi, 8 noiembrie, Mazilu.

Consilierul local PSD a subliniat și faptul că Timișoara nu are contract de dezinsecție, precizând că “dacă ne gândim la o serie de boli transmisibile prin insecte, suntem îngrijorați și pe linia aceasta”. Octavian Mazilu a vorbit și despre licitația privind contractul de deszăpezire, care a fost lansată la sfârșitul lunii octombrie.

Aici există un semn de întrebare dacă această licitație se va solda cu un câștigător capabil să deszăpezească Timișoara în cazul unei ierni grele sau nu. Asta rămâne de văzut, dar oricum sunt trei probleme care pot să reprezinte la un moment dat lucruri dificile în cotidianul nostru ca și oraș”, a precizat Mazilu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *