Conferința regională a UNPR, la Timișoara

Conferința regională a UNPR, la Timișoara

- in Locale, Politica, Stiri
0

Sute de membri ai UNPR din regiunea de vest – județele Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinți, Dolj și București, au participat sâmbătă, 15 februarie, la Conferința regională, în capitala Banatului. La eveniment au fost prezenți Gabriel Oprea, președintele UNPR România, dar și Ion Răducanu, președintele executiv.

Gabriel Oprea a spus că ținta partidului este depășirea procentului de 10% pentru alegerile parlamentare si intrarea în Parlamentul României în 2020. În Timiș  sunt 3.450 de membri, iar Oprea i-a dat sarcina lui Titu Bojin să aducă până în luna mai 15.000 de membri, iar până la sfârșitul lunii martie, să strângă 25.000 de semnături pentru alegerile europarlamentare.

Cred ca vom reuși să strângem semnăturile, dar cu numărul membrilor de partid va fi mai greu. Nu vrem să aducem adeziuni numai din dorința de a face adeziuni. Vrem să fim convinși că cei care vor intra în partid sunt si cu sufletul. Dacă vom intra in alianța cu PSD sau cu alt partid suntem deschiși, dar și precauți. Pentru 2020 ne-am propus să avem peste 10% pentru alegerile parlamentare si tot 10% pentru locale. La anul suntem deschiși pentru o alianță electorală. În județ avem posibilitatea să ne majorăm  procentul precedent. Voi fi alături de colegii mei sa ne atingem obiectivele“, a declarat Titu Bojin, președintele UNPR Timiș.

UNPR a avut 500.000 de membri și in sondaje peste 12%. Acum mai are 200.000. “M-am intors si ne regrupam. În ultimele 6 luni au venit in partid peste 50.000 de noi membri, foarte multi polițiști, jandarmi și  fosti militari. UNPR este un proiect românesc. Cred că printr-un registru serios vom ajunge inapoi unde am fost. Obiectivul nostru este să avem peste 10% la locale, dar și la parlamentare și să  intrăm în parlament“, a spus Gabriel Oprea, șeful UNPR.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *