Conducerea Primăriei Timișoara află ultima despre dezastrul din Parcul Rozelor

Conducerea Primăriei Timișoara află ultima despre dezastrul din Parcul Rozelor

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Dacă nu apăreau fotografiile pe Facebook, Dominic Fritz habar nu avea ce dezastru este în celebrul Parcul Rozelor, aflat chiar lângă primăria pe care o conduce de 8 luni. Miercuri, conducerea instituției a ieșit cu o explicație…

În urma vizitei în teren, discuțiilor, dar și a rapoartelor redactate, s-au constat că problemele sunt cauzate de o varietate de factori.  “Astfel, reprezentanții Horticultura S.A. au informat conducerea Primăriei Timișoara că gardul viu a fost atacat recent de dăunători și că, în urma tratamentelor efectuate în ultimele zile acesta este acum în refacere.  De asemenea, având în vedere temperaturile ridicate anunțate în perioada următoare, reprezentanții Horticultura S.A. s-au angajat să ude mai des plantele din Parcul Rozelor.  În următoarele două zile se vor efectua în parc și acțiuni de plivire a buruienilor care au apărut în ultimele zile“, au transmit reprezentanții primăriei printr-un comunicat de presă.

Între timp, fostul deputat Marian Cucșa organizează un eveniment, de la ora 10, în Parcul Rozelor pentru curățarea ambroziei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *