Condiții de lux pentru cei mai mici dintre elevii timișoreni. Primarul Nicolae Robu s-a fălit cu noua investiție, deși lucrările nu sunt gata

Condiții de lux pentru cei mai mici dintre elevii timișoreni. Primarul Nicolae Robu s-a fălit cu noua investiție, deși lucrările nu sunt gata

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Cei mai mici dintre şcolarii de la Liceul de Informatică „Grigore Moisil”, se pot bucura de luni de cele mai bune condiţii de învăţământ. Şi asta după ce în corpul de pe strada Gheorghe Doja au fost amenajate mai multe săli pentru învăţământul primar, grupuri sanitare și  mobilier nou. Micuții vor avea și o sală de sport, dar şi spaţii pentru after school.

“Am realizat amenajarea parterului şi a unei mansarde. Sunt opt săli de clasă realizate, patru la mansard, patru jos. Fiecare salăde clasă are vestiare, locuri pentru materialele didactice, mobilier nou, parchet, absolute totul este nou.  În acestă şcoală încălzirease făcea cu ssobe pe lemne. Abia acum am schimbat sistemul şi avem o încălzire central, un sistem de termoficare modern”, a spus, luni, primarul Nicolae Robu. La faţadă încă nu s-a intervenit, dar potrivit primarului se va reabilita şi aceasta.

Conform edilului, în decembrie va fi finalizat şi demisolul. “În decembrie va fi gata și demisolul, unde vom avea amenajate foarte interesante dedicate în primul rând after school-ului, şi sală de mese,grupuri sanitare, o sală dedicată activităţilor sportive, un cabinet medical şi încăperi pentru depozitare. Va fi foarte interesant ce va ieşi şi la demisol”, a mai spus Robu.

Autorităţiile locale dau asigurări că noul corp de clădire a Liceului de Informatică „Grigore Moisil”  respect toate normele PSI. “Am fost asigurat că această clădire respectă normele PSI. Se impun însă și verificări pe parcurs. Sunt uși destul de largi, există uși de acces la ambele capete, sunt montați senzori de fum în fiecare clasă”, a mai spus, luni, primarul Nicolae Robu.

Lucrările la corpul de pe Gheorgeh Doja au început în martie anul trecut. Valoarea lucrărilor este 1,6 milioane de lei, fără TVA, şi au fost executate de frima Drufec.

grigore moisil mansarda fatada grigore moisil robu grigore moisil

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *