Concurs de puturosenie la Primaria Timisoara. Fritz si Latcau zero asumare si responsabilitate

Concurs de puturosenie la Primaria Timisoara. Fritz si Latcau zero asumare si responsabilitate

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
3

În Primăria Timișoara este o lipsă crasă de asumare și responsabilitate. Despre Dominic Fritz se știe faptul că nu vrea să-și asume absolut nimic legat de Primăria Timișoara, dar despre vicele userist Ruben Lațcău aflăm acum că este zero la responsabilitate.

Fritz nu mai conduce nicio comisie din cadrul Primăriei Timișoara, iar Lațcău una singură. Toate celelalte comisii au fost aruncate în spatele viceprimarului PNL, Cosmin Tabără.

City managerul Timișoarei parașutat de la București, Matei Creiveanu are dreptul de semnătură și coordonare de credite. Mai pe scurt, în Primăria Timișoara condusă de Dominic Fritz se dă zi de zi concurs de “puturoșenie”.

Primarul este președinte de drept într-o mulțime de comisii stabilite de lege. Așa cum este cutuma, fiecare viceprimar face parte din comisiile pentru domeniul în care i-am delegat atribuții. Această împărțire de responsabilități mai ales pentru procedurile de rutină îmi permite să mă focusez pe deciziile strategice și proiectele prioritare ale orașului și să aprofundez relațiile cu alte instituții la nivel local, național și internațional”, a spus Fritz la PRESSALERT.ro.

3 Comments

  1. De ce „nicio comisie”, dacă e „președinte de drept la o mulțime de comisii”. Nu se bat cap în cap nicio cu o mulțime? Măcar de nu mai dădeați citatul. Sau mizați pe faptul că lumea citește numai titlurile?

  2. Este președinte de drept DAR a delegat toate responsabilitatile altora. Ca sa se focuseze pe…nu stiu ce. Ce e asa de greu de înțeles? Cititi si articolul din care a fost preluat citatul. 🙂

  3. Din ce in ce mai scazut nivelul de profesionalism a jurnalistilor din Timisoara!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *