Concurs de încadrare ofițeri la Penitenciarul Timişoara

Concurs de încadrare ofițeri la Penitenciarul Timişoara

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Pentru încadrarea în corpul ofițerilor de penitenciare, Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs pentru Penitenciarul Timişoara un număr de 7 posturi vacante, după cum urmează: un post de ofițer medic specialist Medicină dentară; un post de ofițer accesare și implementare programe; un post de ofițer inginer zootehnist și patru posturi de ofițer educație;

Termenul limită de depunere a dosarelor complete de candidat la structura de Resurse umane din cadrul Penitenciarului Timișoara este 1 noiembrie, ora 15.00 – pentru postul de ofițer medic specialist Medicină dentară și 07 noiembrie 2016 pentru celelalte 6  posturi de ofițeri.
Persoanele interesate să își construiască un viitor sigur și o carieră de succes în sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională pot accesa detalii despre condițiile specifice, tematică, bibliografii, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor pe link-ul: http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau la Biroul Resurse umane şi Formare profesională din cadrul Penitenciarului Timişoara, str. Popa Şapcă nr. 7, tel. 0256/200030, int. 116.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *