Concurență mare la Timișoara pentru lucrările primăriei. Câte firme vor să lărgească Popa Șapcă la patru benzi?

Concurență mare la Timișoara pentru lucrările primăriei. Câte firme vor să lărgească Popa Șapcă la patru benzi?

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Şase firme s-au înscris la licitaţia pentru lucrările de lărgire la patru benzi a străzii Popa Şapcă şi a Bulevardului Antenei din Timișoara.

Conform reprezentanţiilor primăriei, termenul de depunere a ofertelor la licitația pentru lucrările de extindere a străzii la patru benzi, dar și a pasajului a expirat. Astfel că, în curând va fi desemnată firma câștigătoare. “Avem competiție pentru că toată lumea știe că aici totul e corect și cinstit și își joacă șansele. Sunt firme cu parteneri sau asocieri de firme. Par oferte serioase toate și nu poate decât să mă bucure lucrul acesta. Vă reamintesc că această lucrare prevede extinderea la patru benzi a străzii Popa Șapcă  și a bulevardului Antenei, precum și a trecerii peste calea ferată, în zona Popa Șapcă la intersecția cu strada Demetriade”, spune Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Lucrarea de lărgire a străzii Popa Șapcă, a trecerii pe sub calea ferată și a bulevardului Antenei a fost bugetată cu 10 milioane lei anul acesta. Investiţia este estimată la aproape 45 milioane lei, fără TVA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *