Concerte, jocuri și activități sportive, la Festivalul Timland

Concerte, jocuri și activități sportive, la Festivalul Timland

- in Locale
0

Timișorenii sunt invitați să se bucure de ultimele zile calde ale toamnei și să ia parte la diverse activități în aer liber. În acest sfârșit de săptămână are loc prima ediție a Festivalului Timland, care dorește să construiască un nou concept de eveniment, care să reflecte personalitatea Timișoarei.

Festivalul Timland înseamnă activități sportive, jocuri, concursuri, cum ar fi fotbal și minifotbal, tenis de masă, frisbee, volei, badminton. Se vor organiza jocuri și concursuri amuzante, dar și demonstrații de arte marțiale. Zborul cu balonul este, de asemenea, un punct de atracție pentru cei care doresc să admire Timișoara de sus, expoziții, workshop-uri și concerte. Vor urca pe scenă, vineri, Sean Norvis, DuzzyDAS, Chriss Thell, Damaja, Mi-tzu, DarkMatteR, Dj Mario; Iorgovan / Bread & Butter / Somesan, B-Ton, Blackjack, Mere, Flare, Era Ticăloşilor, The Faceplant, Fantazia și duminică Tasteful Indiecency, Sonatic, Phaser, Misguided, Drum’n Flut.

Festivalul Timland se desfășoară în perioada 3-5 octombrie, în incincta Arena Aquasport de pe Calea Lugojului. Timland este organizat de voluntari, iar accesul la activităție acestui evenimente este gratuit. Vineri, la orele 12 se deschid porțile Timland, iar sâmbătă și duminică distracția începe de la orele 10. Programul complet al activităților și concertelor poate fi găsit pe www.timland.ro și pe https://www.facebook.com/timlandfestival

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *