Concert Inna de 1 Decembrie la Timișoara. Cine mai urcă pe scenă

Concert Inna de 1 Decembrie la Timișoara. Cine mai urcă pe scenă

- in Locale, Slider, Social, Stiri
0

Odată cu deschiderea oficială a Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv de 1 Decembrie, Primăria Timișoara organizează o serie de concerte. Invitatul special din acest an este Inna.

Seria de evenimente din Piața Victoriei vor începe la 18:30, unde va cânta, ca de fiecare dată, orchestra Big Band, la ora 19, se va intona Imnul României, după care urmează deschiderea oficială a Târgului de Crăciun și iluminatul special pentru sărbătorile de iarnă. Pe scenă vor urca cei de Ansamblul Timișul, Alina Eremia, Pragu de Sus și seara se încheie cu un concert Inna.

Inna nu a fost demult la noi și atunci când a fost în primul sau al doilea an de mandat și petrnu asta și-au găsit unii să mă critice că am adus-o pe Inna atunci, dar Inna s-a dovenit nu numai o artistă excepțională, dar și un om de mare caracter. Nu a luat nici un ban, banii care i-a primit i-a donat pentru centrul de copii de la Buziaș. Timișorenii au venit în număr foarte mare, au fost 18.000 de participanți la concert, a fost plină Piața Unirii și străzile laterale. Dacă am fi făcut concertul în Piața Victoriei probabil că ar fi fost și mai multă lume”, a spus marți, 14 noiembrie, primarul Nicolae Robu.

Sursa foto: Cancan

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *