Concert extraordinar, la Filarmonica Banatul Timișoara

Concert extraordinar, la Filarmonica Banatul Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Două manifestări de mare impact vor avea loc la Filarmonica Banatul din Timișoara. Concertul simfonic din 15 martie, de la ora 19.00, va fi condus de maestrul Sander Teepen. Va fi un concert foarte atractiv deoarece vom avea ocazia să ascultăm două lucrări foarte bine primite de melomani — Concertul pentru pian și orchestră în la minor, op.16 de Edvard Grieg și Simfonia a IV-a în sol major de Gustav Mahler.

Ne vom bucura de concert în interpretarea pianistului Sorin Petrescu și a orchestrei simfonice a Filarmonicii Banatul.

De asemenea, luni, 18 martie, de la ora 19.00, va avea loc un concert extraordinary – Medalion Joaquin Rodrigo, la 20 de ani de la moartea compozitorului.

Își va da concursul Orchestra simfonica a Filarmonicii Banatul, dirijor: Tiberiu Drago Oprea. Din program: Concierto de Aranjuez pentru chitara i orchestra. Solist: Vojin Kocic (Serbia). Fantasia para un Gentilhombre pentru chitara și orchestra, solista: Ema Kapor (Serbia). Concierto Andaluz pentru patru chitare și orchestra. Soliști: Alexander Swete (Austria), Zoran Krajisnik (Bosnia și Herțegovina), Nemanja Ostojic (Muntenegru) și Maroje Brcic (Croația).

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *