Concert extraordinar cu Alexandra Ușurelu la Bega Shopping Center Timișoara

Concert extraordinar cu Alexandra Ușurelu la Bega Shopping Center Timișoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Împreună cu comunitatea Verde pentru Biciclete, timișorenii sunt invitați la un concert extraordinar susținut de Alexandra Ușurelu și Petrila Strings Quartet la Bega Shopping Center, în ziua de 8 martie.

Apreciată pentru muzica sa curată, Alexandra revine pe scena timișoreană alături de band-ul său și Petrila Strings Quartet.

Vocea și personalitatea Alexandrei Ușurelu au trasat pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească. Concertele sold out susținute la Teatrul Național din București și în turneele din toată țara au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente, fiind cea mai tânără artistă care a susținut două concerte proprii în aceeași zi, cu casa închisă, în Sala Mare a Teatrului Național din București.

Cu un singur album lansat până acum, Alexandra confirmă cu fiecare concert succesul la un public dornic să vadă spectacole de bună calitate, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Pe 8 martie, Alexandra va reveni la Timișoara însoțită de band-ul său și apreciatul cvartet de coarde timișorean Petrila Strings Quartet.

Accesul la eveniment se face doar pe bază de invitații.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *