Concediu fără griji pentru stăpânii de animale. La pensiunea USAMVB îți poți urmări pisica sau câinele ON-LINE, pe Internet

Concediu fără griji pentru stăpânii de animale. La pensiunea USAMVB îți poți urmări pisica sau câinele ON-LINE, pe Internet

- in Locale, Social, Stiri
0

Concediul pe care îl aşteptați un an întreg poate fi mult mai stresant  dacă aveți animale de companie pe care nu ştiți în grija cui să le lăsați. Dacă nu le puteți lua cu dumneavoastră este și mai rău. De acum, stăpânii de patrupede îşi pot lua acestă grijă şi îşi pot lăsa micuţii membri de familie la pensiunea ultramodernă a Universităţii  de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara.

Animăluţele sunt cazate în cele mai bune condiţii, iar pentru ca stăpânul să fie pe deplin liniştit în vacanţă acesta îşi poate urmării pe Internet micul membru de familie lăsat “acasă”.  Fiecare boxă a pensiunii este dotată cu cameră video şi fiecare stăpân primeşte un link şi o parola cu care poate intra pe Internet pentru a-şi vedea animalul de companie. “Cel mai mare avantaj este că fiecare boxă este echipată cu sistem de supraveghere. Proprietari pot accesa pe internet boxa unde este cazat animăluţul. Este un mare avantaj şi le oferă confortul necesar de a se bucura de vacanţă”, a explicat medical veterinar Irina Patraş.

pensiune 8

Stăpânul nu trebuie decât să aducă mâncarea şi animăluţul.“Stăpânul vine cu mâncarea specială de acasă, deoarece nu vrem să schimbăm rația. Vrem să ne apropiem cât mai mult de condițiile oferite de proprietari acasă. În plus, câinii și pisicile trebuie să fie vaccinate și deparazitate, atestate clinic sănătoase, care se dovedește prin carnetul de sănătate”, mai spune Patraş.

pensiune 6

Pensiunea a fost inaugurată în primăvară şi este prima pensiune de acest gen din vestul ţării. Acesta este dotată cu câte 11 boxe pentru câini şi pisici. Preţurile pentru cazare la Pensiunea de Animale UEX pornesc de 20 de lei pe zi la căţei şi 12 lei pe zi la pisici.

pensiune 5 pensiune 10 pensiune 11

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *