Compania Mewi investește în formarea studenților economiști din Universitatea de Vest din Timișoara

Compania Mewi investește în formarea studenților economiști din Universitatea de Vest din Timișoara

- in Actualitate, Educatie, Locale, Stiri
0

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara, continuând tradiția parteneriatului cu mediul de afaceri, a semnat un parteneriat strategic cu Mewi România pentru a promova investițiile private în educație, în vederea asigurării unui mediu de formare adaptat noilor tehnologii pentru studenți.

Astfel, în data de 10 martie 2017 a fost inaugurat în cadrul Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor un Laborator de Informatică, finanțat de compania Mewi. Investiția în valoare de 130.000 lei a presupus renovarea integrală a sălii de curs, dotarea cu mobilier, echipament de videoproiecție și 25 computere de ultima generație.

Acest proiect constituie premisa unei colaborări de lungă durată care oferă noi oportunități studenților și cadrelor didactice, pentru a forma viitorii profesioniști în domeniul economic și al administrării afacerilor.

Încă de la înfiinţare, adică din 1995, MEWI  şi asociatul său german HEINRICH SCHRÖDER LANDMASCHINEN, şi-au propus să pună pe roate agricultura românească, aducând pe piaţa românescă, de la furnizori de tradiţie, tractoare, maşini şi utilaje moderne, tehnică agricolă de ultimă generaţie care să “împrospăteze” şi să eficientizeze agricultura din țara noastră.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *