Compania Maxutil a inaugurat noul sediu la Gătaia. Cele mai noi și avansate utilaje și echipamente din agricultură și construcții FOTO

Compania Maxutil a inaugurat noul sediu la Gătaia. Cele mai noi și avansate utilaje și echipamente din agricultură și construcții FOTO

Maxutil, parte a grupului Maxagro, este unul dintre principalii furnizori de utilaje din domeniile agricultură și construcții. La finalul acestei săptămâni, în orașul Gătaia, compania Maxutil a deschis noul sediu.

Maxutil investește constant în cercetare și dezvoltare pentru a aduce cele mai noi și mai avansate tehnologii în domeniul utilajelor și echipamentelor. Colaborăm cu cei mai importanți producători din întreaga lume pentru a asigura calitatea superioară a produselor noastre și pentru a ne menține la vârful industriei”, au precizat reprezentanții companiei.

Compania Maxutil este specializată în vânzarea de utilaje agricole și de construcții, noi și second hand, raportând în anul 2023 o cifră de afaceri de 72 de milioane de lei. Până în prezent, pe lista locațiilor unde compania Maxutil a livrat echipamente se află peste 20 de țări din întreaga lume, considerând că evoluția sa este rezultatul unei strategii de diversificare a produselor și de satisfacție a clienților, Maxutil având în prezent un parc de utilaje evaluat de patru milioane de euro.

Angajamentul față de calitate și serviciile oferite ne-au dus la acest rezultat. Ceea ce ne diferențiază pe piață sunt consultanța personalizată în alegerea echipamentelor de către client, finanțarea flexibilă, transportul intern și internațional, serviciile post-vânzare. Vom continua să construim pe fundația solidă a fondatorilor. Acest sediu ne permite să inovăm și să ne extindem și vrem să mulțumim echipei financiare, tuturor celor care au făcut posibil acest rezultat – mecanici, șeful de parc, șoferii și celor care se ocupă de partea de imagine”, a spus Daiana Zifceak, administrator al companiei Maxutil.

Între utilajele agricole Maxutil se numără tractoare, combine, echipamente pentru prelucrarea solului, sisteme de irigații și multe altele, concepute pentru a îmbunătăți productivitatea și randamentul în agricultură.

Utilajele de construcții cuprind excavatoare, buldozere, încărcătoare frontale, betoniere și alte utilaje esențiale pentru proiecte de construcții de orice mărime și complexitate.

În plus față de echipamentele agricole și de construcții, Maxutil oferă și utilaje și echipamente pentru alte industrii, cum ar fi industria forestieră, de minerit sau de gestionare a deșeurilor.

Cei interesați de colaborare sau mai multe detalii pot consulta site-ul www.maxutil.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *