Comisia de circulație din Primăria Timișoara este plină de repetenți

Comisia de circulație din Primăria Timișoara este plină de repetenți

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
1

Comisia de circulație din cadrul Primăriei Timișoara a hotărât joi că în următoarea perioadă vor dispărea 130 de semafoare din cinci intersecții. De asemenea, aceeași comisie a hotărât ca de la 1 decembrie pe marile artere din Timișoara limita de viteză să fie 50 km/oră. Fostul primar al Timișoare, Nicolae Robu spune că din comisia de circulație fac parte mai mulți repetenți. Un dublu repetent (Ruben Lațcău – viceprimarul USR al Timișoarei), un triplu repetent (Rudolf Graf – consilierul personal al primarului) și un candidat care a picat de două ori examenul pentru funcționar public.

În urmă cu câțiva ani, în contextul implementării pe fonduri europene a celui mai modern și performant sistem de management computerizat al traficului din România, clasat sus, inclusiv pe plan internațional -vă asigur: firma realizatoare se numește SWARCO, este din Austria și este dintre cele mai bine cotate în domeniu pe piața globală!-, specialiștii din Primărie împreună cu reprezentanții SWARCO, la sugestia mea, făcută din postura de Primar, au analizat ideea ca pe toate arterele principale, de mare trafic, cu minim 2 benzi pe sens, pe sensul de ieșire din oraș, ca și pe principala axă Nord-Sud, de la Punctele Cardinale până la Spitalul Județean, limita superioară a vitezei de circulație a automobilelor să fie 70 Km / oră.

♦️Concluzia a fost că ideea este bună și, prin urmare, a fost pusă în practică. În felul acesta, s-a obținut o fluență în trafic excelentă, pentru un oraș de clasa Timișoarei. Accentuez: excelentă nu la modul absolut, ci pentru un oraș de clasa Timișoarei! Nemulțumiților, le sugerez, cu respect, să studieze comparativ cum stau lucrurile, între Timișoara și Cluj, orașe cu aproximativ aceeași populație și aproximativ același număr de mașini, ambele fără centuri ocolitoare complete.

Ei bine, recent,
📍o comisie din care fac parte:
➡️ un Dublu Repetent
➡️ un Triplu Repetent
➡️ un candidat de două ori la un post de funcționar public, picat cu mai puțin de 20 de puncte din totalul de 100 puse în joc și

📍un primar care nu știm ce studii are, pt că refuză să-și facă cunoscute diplomele pe care a pretins în campanie că le-ar avea -e vorba de dl Fritz, evident!-

au hotărât că… ”nu e bine să fie bine” și au coborât această viteză la 50 Km / oră.

♦️Vă invit să contabilizați, stimați timișoreni, cât timp veți consuma în plus în trafic, începând cu 1 Decembrie 2021!

♦️De fapt, puteți face de pe-acum -și chiar vă invit să faceți-o comparație, cât timp petreceți în trafic acum și cât ați petrecut înaintea măsurilor complexe luate cu mine ca Primar:
✅ construirea a 4 pasaje (toate pornite de la zero, două din ele în locații în care au existat pasaje și anterior, dar mult mai înguste și, prin urmare, care s-a impus a fi demolate)
✅ lărgirea de aproape 3 ori a două din principalele poduri peste Bega, prin construirea, conex fiecăruia din ele, a câte două poduri noi, unul în amonte, unul în aval de podul vechi, lipite de acesta
✅ lărgirea practic a tuturor arterelor care puteau fi lărgite
✅ amenajarea unei mulțimi de giratorii
✅ semaforizarea computerizată, cu o mulțime de unde verzi, majoritatea reglate pt o viteză maximă de circulație de 70 Km / oră, respectiv nominală de 60 Km / oră

♦️Iată că ADMINISTRAȚIA ZERO PROIECTE nu numai că nu adaugă la ce a moștenit, ci STRICĂ ce a moștenit!

P.S. Apropo de “desființarea de semafoare” în 5 intersecții. Cât ridicol! Cu ce ajută traficul demontarea unor semafoare puse pe intermitent tot timpul, la dispoziția mea? Cine a fost încurcat în trafic de ele?! Rolul lor era doar de atenționare vizibilă a conducătorilor auto!”, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Robu.

1 Comment

  1. deloc surprinsa

    E absolut normal. Repetentii sunt cei care cunosc cel mai bine strada si pulsul orasului:))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *