Comercianții de pe Brâncoveanu verificați din nou

Comercianții de pe Brâncoveanu verificați din nou

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii locali i-au verificat din nou pe comercianții de pe Brâncoveanu. De data aceasta, oamenii legii au desfășurat o amplă acțiune pe linie comercială și de protecția mediului pe str. Constantin Brâncoveanu pentru a stabili modul în care comercianții dețin autorizații de funcționare, existând sesizări că se vând diverse produse pe domeniul public fără deținerea documentelor legale, dar și că nu respectă legislația privind colectarea deșeurilor și păstrarea curățeniei.

Astfel că, au fost verificate 20 de firme și s-au dat 19 sancțiuni. Au fost aplicate amenzi pentru lipsa acordului de funcționare la firme, comerț stradal neautorizat, lipsa unor documente pe care erau obligați să le dețină, dar și lipsa contractelor încheiate cu societatea de salubrizare a orașului și abandon de deșeuri pe domeniul public, sancțiunile prevăzute de actele normative pentru astfel de fapte fiind între 500 și 2500 lei, în funcție de faptă.

Astfel de acțiuni se desfășoară periodic în zona respectivă pentru a se stabili dacă reprezentanții societăților comerciale respectă legislația și intră în legalitate acolo unde este cazul”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.