„Comercianţi” de ţigări şi parfumuri contrafăcute, depistaţi de jandarmii din Timişoara

„Comercianţi” de ţigări şi parfumuri contrafăcute, depistaţi de jandarmii din Timişoara

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Efective din cadrul Detaşamentului 4  din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, au desfăşurat o acţiune punctuală, miercuri, pe linia combaterii contrabandei cu produse contrafăcute şi de contrabandă în zona pieţei Iosefin din municipiul Timişoara.

Cu această ocazie, jandarmii au observat un bărbat, cu o sacoşă voluminoasă care la vederea jandarmilor, s-a întors din drum. Acesta a fost oprit de jandarmi şi legitimat. Trecând la controlul bagajului, jandarmii timişoreni au constatat că bărbatul avea 100 de pachete de ţigări marcate cu timbru necorespunzător.

Acesta a fost condus la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, unde ţigările au fost ridicate în vederea confiscării şi i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă.

În cursul aceleiaşi acţiuni, jandarmii l-au depistat pe bv. Regele Carol I, pe numitul K.V. în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Alba-Iulia care oferea spre vânzare un număr de 31 de sticluţe care conţineau un lichid colorat, inscripţionate BOOS, susceptibile de a fi contrafăcute. Şi acesta a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, unde parfumurile contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.

“Şi celui de-al doilea bărbat i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, a explicat plutonier major Nicolae Bocâncă, purtător de cuvânt.

Gh. M.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *