Comedia “#selfie69” își întâlnește publicul din Timișoara la premiera cu actorii și echipa. Când are loc acțiunea

Comedia “#selfie69” își întâlnește publicul din Timișoara la premiera cu actorii și echipa. Când are loc acțiunea

- in Actualitate, Cultura, Locale, Stiri
0
film selfie 69

După succesul uriaș de public din primul weekend (16 – 18 septembrie), în care a adus peste 25.000 de spectatori în cinema, cea mai așteptată comedie a anului, #selfie69, în regia Cristinei Iacob, vine la Timișoara, astăzi.

Protagoniștii acestui film, împreună cu regizoarea Cristina Iacob se vor întâlni cu publicul timișorean la spectacolul de miercuri, 21 septembrie, de la ora 18.30, la Cinema City din Shopping City de pe Calea Șagului. Fanii fenomenului #selfie vor avea ocazia să urmărească miercuri seara în prezența actorilor și a regizorului super-comedia care a avut cel mai tare weekend de premieră al unui film românesc și care a surclasat în aceste trei zile comediile americane de pe marile ecrane din România.

Actorii Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Sali Levent, Flavia Hojda, Alex Călin, precum și vedete din showbiz care susțin filmul #selfie69 se vor întâlni miercuri seara cu publicul timișorean de la Cinema City.

Abia așteptăm întâlnirea cu spectatorii și suntem nerăbdători să vedem reacțiile voastre. Este un film făcut pentru voi și este foarte important pentru noi să vă întâlnim”, spune regizoarea Cristina Iacob.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *