Colterm este pe maini sigure. Fritz a ales cel mai “relaxat” director

Colterm este pe maini sigure. Fritz a ales cel mai “relaxat” director

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz are mână bună la directori. După penalul Bogdan Nanu, apare un alt director cel puțin la fel de interesant la “gaura neagră” a Timișoarei, Colterm. Vorbim despre Petre Florinel Nenu, noul director Colterm implicat într-o cooperativă agricolă interesantă, “Țarina lu Petre”.

Obiectul de activitate este veselie și multă bună-dispoziție. Cânepa nu lipsește aproape din niciun decor. Se organizează chiar și o serbare “Ziua Cânepii”, la cooperativa lui Nenu. Actualul director Colterm se pozează uneori în plantații de cânepă, alteori dezbrăcat și acoperit de zăpadă. Postează însă și imagini în care cânepa este pusă frumos la uscat, ca în filmele cu marijuana. Mult succes, Petre Florinel Nenu în greaua misiune ce ți s-a încredințat!

Consiliul de Administrație al CLT Colterm, întrunit azi, 18.02.2021 în şedinţă extraordinară, şi-a dat acordul pentru încetarea contractului de mandat de director general al domnului Bogdan Nanu. Totodată, a decis numirea dlui. Petre Florinel Nenu, coordonator activitate CET Sud, în funcția de director general interimar pe o perioadă de maxim 120 zile, perioadă în care se va organiza concurs pe post“, a transmis Colterm după ce Nenu a fost ales director.

Mai multe imagini și video găsiți pe pagina de Facebook: Țarina lu’ Petre.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *