Cochete pe biciclete, în Timişoara

Cochete pe biciclete, în Timişoara

- in Locale, Social, Stiri
0

Duminică, 22 mai, de la ora 11, doamnele şi domnişoarele din Timişoara sunt invitate la o nouă ediţie a evenimentului tradiţional  Cochete pe biciclete!

În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci si un mod de exprimare și, mai mult, un stil de viață. Femeile sunt active, atente la tendințele și la ultimele noutăți din domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți. Acestea sunt motivele pentru care Verde pentru Biciclete pregătește și în acest an un eveniment destinat celebrării feminității. La Cochete pe Biciclete sunt așteptate doamne și domnișoare, alături de admiratorii lor.

Întâlnirea bicicliștilor va avea loc începând cu ora 10:00, pe platforma Timco (Str. Circumvalațiunii). Toate participantele vor primi câte o înghețată Magnum.

De la ora 11:00, va fi urmat următorul traseu: Platforma Timco – Calea Circumvalațiunii (la stânga) – Bulevardul Republicii – Bulevardul Regele Ferdinand I – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Vasile Pârvan – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Podul Dacilor – Piața Badea Cârțan – Bulevardul Take Ionescu – Strada Oituz – Piața Mărăști – Calea Alexandru Ioan Cuza – Calea Aradului – Strada Miresei – Bulevardul Cetății – Strada Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalațiunii – Platforma Timco. La finish, vom invita biciclistele să ia parte la cel mai frumos târg de modă din oraș – Fashion Fridays 10 – Shopping Fair, care ne sunt parteneri principali la această ediție.  Cochete pe biciclete este un eveniment organizat de Fundația Bega în cadrul Verde pentru Biciclete, iar acest eveniment dedicat feminității a ajuns la ediția cu numărul 5.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *