Cluburile Rotary și Lions din Timișoara au organizat împreună festivitatea de predarea colanului în Parcul Botanic

Cluburile Rotary și Lions din Timișoara au organizat împreună festivitatea de predarea colanului în Parcul Botanic

- in Locale, Social, Stiri
0

Cluburile Rotary și Lions din Timișoara au organizat împreună pentru prima dată ceremonia de schimbare de colan, joi, 7 iulie. Evenimentul comun a avut loc la pavilionul din Parcul Botanic.

„E un eveniment comun care începe să devină tradiţie pentru cluburile Rotary. De mai mulţi ani organizăm împreună ceremonia de predare de colan. Asta arată că suntem prieteni şi avem multe proiecte organizate împreună. Pe de altă parte, acum ni s-au alăturat şi cluburile Lions şi asta demonstrează faptul că suntem cluburi de servicii şi avem acelaşi obiectiv –sprijinul comunităţii din Timişoara. E un gest de normalitate şi solidaritate prin care cluburile îşi dau mâna chiar şi cu prilejul acestui moment solemn, când preşedinţii predau colanul următorilor preşedinţi”, a spus Cristi Jurji, Guvernatorul Districtului 2241 România Republica Moldova.

 „Este pentru prima oară când organizăm împreună această festivitate cu rotarienii. Pavilionul a fost construit de rotarieni şi de membrii lions. Ne-am gândit ca această ceremonie de predare-primire de colan să o facem împreună, pentru a demonstra că cele două cluburi au aceleaşi scopuri şi obiective –sprijinul comunităţii timişorene”, a spus Daniela Holzheimer, Guvernatorul Districtului 124 Lions România. La festivitate au participat cinci cluburi Rotary și șapte cluburi Lions – câte sunt în Timişoara.

Gh. M.