Clubul UVT Agroland Timişoara este campion naţional

Clubul UVT Agroland Timişoara este campion naţional

- in Locale, Sport, Stiri
0

Clubul UVT Agroland Timişoara este campion naţionali la volei! Echipa de cadete a clubului ( sportive născute în anii 2000 – 2001 şi mai mici ) a câştigat medaliile de aur.

Tinerele voleibaliste au învins duminică, în finala ce s-a disputat în capitală României, pe Dinamo Bucureşti. Meciul s-a încheiat 3 – 0 în favoarea timişorencelor, toate cele trei seturi fiind adjudecate la 18. Echipa de cadete a clubului a câştigat medaliile de aur, la sfârşitul unui sezon în care nu a pierdut niciun meci.

”Pe parcursul întregului campionat am cedat doar cinci seturi. Asta spune multe despre echipa noastră care este neînvinsă la această categorie de vârstă. Pot să spun despre fetele noastre că au fost disciplinate din punct de vedere tactic, au avut lovituri bune din serviciu, relaţii bune joc, care au dus la atacuri decisive. Am avut o forţă superioară de atac şi s-a simţit faptul că multe dintre sportivele noastre au evoluat şi la categorii de vârstă superioare. Experienţele de la junioare şi A2 şi-au spus cuvântul. Am câştigat finală împotriva celor de la Dinamo, pot să spun că am jucat mai bine împotriva lor în ultimul meci, decât în primul. Nu lăsăm garda jos pentru că săptămâna viitoare urmează turneul final la categoria junioare”, a spus antrenorul Dan Jitaru.

Au câştigat aurul naţional: Adelina Ungureanu, Romina Bolea, Alexandra Daniloaia, Andreea Vuia, Andreea Niţă, Laura Mitrică, Florina Murariu, Karina Murariu, Ruxandra Ulariu, Iasmina Pahomi, Gabriela Trăistaru şi Iarina Butuşină. Antrenori: Dan Jitaru şi Liviu Ciulea.  Iată rezultatele obţinute de la turneul final al Campionatului Naţional de Cadete desfăşurat în această săptămâna la Bucureşti:

GRUPE: UVT Agroland – Dinamo Bucureşti 3 – 2

UVT Agroland – CSS 2 Baia Mare 3 – 0

UVT Agroland – CSS 5 Bucureşti 3 – 0

SEMIFINALE:

UVT Agroland – Constructorul Bucureşti 3 – 1

FINALĂ:

UVT Agroland – Dinamo Bucureşti 3 – 0

“Această este aceeaşi generaţie de fete care anul trecut a câştigat Campionatul Naţional la categoria <speranţe>”,spune Răzvan Aniţescu, PR UVT Agroland.

Gh. M.