Clubul Rotary Buziaș a donat paturi de 20.000 de euro spitalelor din Timișoara

Clubul Rotary Buziaș a donat paturi de 20.000 de euro spitalelor din Timișoara

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Mai mult confort pentru pacienții cu dureri de spate sau cu afecțiuni ale aparatului locomotor. Clubul Rotary Buziaș a primit 40 de paturi, precum și scaune, noptiere și draperii de la un spital din Germania, pe care le-a donat unor unitățe medicale din Timișoara, care avea mare nevoie de alt mobilier.

Mobilierul a ajuns la Secția de Medicina Muncii a Spitalului Municipal Timișoara și la Secția de Ortopedie a Spitalului Județean Timșoara. Potrivit reprezentanților Clubului Rotary Buziaș, vechile paturi din unitățile medicale erau vechi din anii 70′.

Printr-un coleg de la Leipzig, am făcut rost de aceste paturi, donație din Germania. 20 au ajuns la secția de la spitalul municipal și 20 la spitalul județean, la Ortopedie. Valoarea donației este undeva la 20.000 de euro. Ne bucurăm că putem dona aceste paturi spitalelor, mai ales că au nevoie de așa ceva. Este vorba de paturi, noptiere, scaune și draperii. Sper ca oamenii să se folosească de ele cu drag și să aibă alt confort”, a declarat, astăzi, Nicușor Velican, președintele Clubului Rotary Buziaș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *