Clubul Politehnica Timişoara în Liga I de fotbal?

Clubul Politehnica Timişoara în Liga I de fotbal?

- in Locale, Sport, Stiri
0

În 31 martie, Clubul Politehnica Timişoara a depus prin intermediul platformei Federaţiei Române de Fotbal toată documentaţia necesară pentru obţinerea licenţei de Liga I, în cazul în care clubul obţine promovarea la finele sezonului 2020-2021.

Discuții au început în urmă cu vreo două săptămâni cu viceprimarul Cosmin Tabără.

Să pornim de la convingerea că lucrurile nu funcţionează cum trebuie – vom putea juca pe «Dan Păltinişanu» cel puţin un an de zile. Cu alte cuvinte nu vor avansa cu dărâmarea lui şi construcţia unui alt stadion. Dar în acelaşi timp, Primăria să pornească incă din acest an construcţia Stadionului Municipal. Dl. Tabără mi-a explicat că a avut discuţii cu tot executivul Primăriei, avem convingerea că acest lucru se va realiza, pe studiul de fezabilitate deja existent să înceapă proiectul (prevăzut iniţial de tip «lego», în Calea Buziaşului), pe proiectul tehnic, astfel ca într-un an şi jumătate cel mult să fie construit un stadion municipal a cărui capacitate poate fi mai mică decât cea prognozată (de 15.000 de locuri) – poate fi de 8-10.000 de locuri, dar să fie odată stadionul făcut. În cazul celui mare (pe locaţia actualului “Dan Păltinişanu”), fiind finanţat de CNI, şi ştim ce se întâmplă la CNI, trebuie să pornim de la premisa că dacă se termină în actualul mandat al preşedintelui CJ Timiş, care depune toate eforturile şi diligenţele să se realizeze acest stadion, ar fi o mare performanţă”, este mesajul Clubului Politehnica Timişoara.

Actualul stadion “Dan Păltinişanu” rămâne prima opţiune a Politehnicii pentru desfăşurarea jocurilor în cazul realizării promovării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *