Clubul Haeven amendat cu 500 de lei pentru tulburarea liniştii publice

Clubul Haeven amendat cu 500 de lei pentru tulburarea liniştii publice

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Timişorenii din zona Soarelui, Calea Martirilor şi Liviu Rebreanu au reclamat faptul că la unul dintre cluburi muzica este prea tare. Clubul, Haeven mai exact, a fost amendat cu 500 de lei.

În weekendul 3-5 iulie, la Dispeceratul Poliției Locale au fost primite mai multe sesizări de la timişorenii care locuiesc pe străzile Liviu Rebreanu, Calea Martirilor, Arieș, Spitalul Județean, zona Soarelui. Poliţiştii locali au fostla faţa locului, iar în urma verificărilor efctuate s-a constatat că aspectele sesizate se confirmau. Reprezentantul societății nu a fost prezent la fața locului, la momentul respectiv, acesta a fost invitat la sediul Poliției Locale și sancționat contravențional cu o amendă de 500 lei. În urmă cu doi ani, viceprimarul Traian Stoia a semnat suspendarea activităţii, timp de 30 de zile, pentru patru cluburi din Timişoara, dar a fost anulată după doar câteva zile de către primarul Nicolae Robu.

Ca urmare a faptului că pe timp de vară numărul sesizărilor de acest gen este în creștere, Poliția Locală Timișoara atrage atenția tuturor celor care nu respectă prevederile legale referitoare la tulburarea liniștii publice în special pe timp de noapte și desfășoară astfel de activități de natură să producă disconfort cetățenilor orașului că va lua toate măsurile legale în acest sens.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *